Endnu flere redskaber til kommunikation. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom

God kommunikation i parforholdet

Har I svært ved at kommunikere? Her er en guide til hvordan I får det til at fungere.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Spring til indhold

Få hjælp til at heale utrygge tilknytningserfaringer

Tilknytningsforløb til dig med utryg tilknytning

I Tilknytningsforløbet lærer du at mærke dig selv og dine egne behov. Du udvikler evnen til at indgå ligeværdigt og trygt i relationer med andre mennesker, og du får adgang til at kunne være til stede i dine nære relationer med tillid og stabilitet.

Hvis dine tidlige tilknytningserfaringer har været utrygge, præget af manglende stabilitet og bristet omsorg, er det meget sandsynligt, at du mærker eftervirkningen, i de relationer du har i dit voksenliv. Det vil være både forståelige og almindeligt, hvis du – på baggrund af dine tidlige erfaringer – kommer i vanskeligheder, når du kommer ind i tætte og betydningsfulde relationer. Du kan læse mere om tilknytningsmønstre her. Heldigvis er det noget, som kan heales.

Det tager du med dig fra Tilknytningsforløbet

Ved at deltage i udviklingsforløbet kan du bl.a. få: 

  • Evne til at mærke dig selv og dine egne behov
  • Styrke til i højere grad at følge din egen vej, end at imødekomme forventninger
  • Evne til at være til stede i dine nære relationer med balance og tillid
  • Hjælp til kommunikationen i vanskelige relationer og situationer
  • Hjælp til at slippe ængstelige tanker og selvkritik
  • Hjælp til at slippe perfektionisme og sammenligning

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål

Psykoterapeutisk forløb, der healer utrygge tilknytningserfaringer

Tilknytningsforløbet retter sig særligt imod healing af tidlige utrygge tilknytningserfaringer og/eller traumatiske tilknytningserfaringer fra ungdoms- og voksenlivet.

Forløbet består af tre faser:

  1. Intensivfasen
  2. Stabiliseringsfasen
  3. Fremtidssikringsfasen

Intensivfasen

Intensivfasen består af 5 samtaler med ca 14 dages mellemrum.

I intensivfasen hjælper jeg dig med at hele de sår, dine tilknytningserfaringer har efterladt i dig. Sammen af afdækker vi, hvordan lige netop dine tilknytningserfaringer har været, og hvilke problemer du oplever at stå i på nuværende tidspunkt, så sammenhængene bliver tydelige for dig, og du bedre kan navigere, og undgå at falde i fortidens fælder. Jeg hjælper dig med at få adgang til den nødvendige omsorg for den del af dig, der har oplevet sig svigtet.

I intensivfasen får du også redskaber, som gør dig i stand til at hjælpe dig selv: få ro i dit nervesystem, give slip på negative tankemønstre og begynde at etablere nye vaner, der handler om egen omsorg og etablering og vedligeholdelse af din kontakt til dig selv.

Stabiliseringsfasen

Efter det indledende forløb følger 4 samtaler med 3 eller 4 ugers mellemrum.

I stabiliseringsfasen har jeg fokus på, at hjælpe dig med at kunne træde ind i forskellige typer af situationer og relationer på måder, der understøtter, udvikler og stabiliserer din indre trygge kontakt til dig selv og dine nære.

Sammen sørger vi for, at de redskaber og vaner, der har vist sig hjælpsomme i intensivfasen, bliver ved med at være en del af din hverdag. Du får også nye redskaber: F.eks. kommunikationsredskaber, der støtter dig i en kommunikation med dine nære, som skaber og vedligeholder tryghed. Hjælp til at skelne mellem dine egne og andres behov, og hjælp til at tage vare på og udtrykke dine behov og ønsker.

Fremtidssikringsfasen

Vi afslutter tilknytningsforløbet med en fremadrettet samtale efter 3 måneder.

Den sidste samtale indeholder elementer af samtalerne fra Stabiliseringsfasen. Den har også evaluerende elementer, men peger først og fremmest videre ud i livet. Vi ser på dine drømme og håb for fremtiden, og sikrer os sammen, at du til stadighed, får lagt godt fra land i de ting du søsætter, så du hele tiden starter fra det nye stærke sted, hvor du kan mærke dig selv, står stærkt i dig selv og indgår ligeværdigt og trygt i relationer med andre mennesker.

Er Tilknytningsforløbet noget for mig?

Det er min erfaring, at mange mennesker med utrygge tilkytningserfaringer er tilbøjelige til at tænke noget i stil med: “Det er ikke så slemt. Andre har det meget værre. Det er noget pjat. Det her er bare noget jeg skal klare. Det er for dårligt, at jeg ikke kan klare det.” osv osv. Lyt ikke til den selvundergravende stemme, der forsøger at få dig til ikke at tage dig selv alvorligt. Den forsøger måske nok at passe på dig – men ikke på nogen god og hjælpsom måde.

Det praktiske

Også online

Du kan vælge at gennemføre Tilknytningsforløbet helt eller delvist online.

Fleksibilitet

Tilknytningsforløbet er fleksibelt i den forstand, at hvis det viser sig, at du har brug for at vi mødes lidt oftere i Stabiliseringsfasen, kan vi gøre det – eller omvendt – hvis der opstår noget, der betyder, at vi ikke kan mødes med ca 14 dages mellemrum, så finder vi sammen en løsning på det. Det samme gør sig gældende i Stabiliseringsfasen.

Tilmelding

Hvis du ønsker et Tilknytningsforløbet kontakter du mig, hvorefter vi aftaler datoer for forløbet. Du kan benytte formularen nedenfor, ringe, sms’e eller sende mig en mail.

Pris

Hvis du efter vores første samtale, vurderer at du ikke har lyst til at gennemføre Tilknytningsforløbet, nøjes du blot med at betale for en enkelt samtale.

Tilknytningsforløbet koster 8.075 kr. som du betaler på en gang, efter vores første samtale. Når du køber tilknytningsforløbet, sparer du 1.425 kr. i forhold til, hvis du betaler fuld pris for 10 samtaler, fordi du får 15% rabat.

Du kan også vælge at betale af to omgange. Så er prisen 2 X 4.275 kr. Du sparer 950 kr. i forhold til, hvis du betaler fuld pris for 10 samtaler, fordi du får 10% rabat.

Ekstra bonus

Når du har været igennem tilknytningsforløbet, kan du efterfølgende købe et klippekort til 5 samtaler med 15% rabat, hvis du senere kommer i en situation, hvor du får brug for flere samtaler.

Tilmelding til forløb

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
E-mail*
Når du har tilmeldt dig, kontakter jeg dig, og vi laver aftaler om datoer. Hvis du efter den første samtale ikke ønsker et Tilknytningsforløb, betaler du blot normal pris for en enkelt samtale. Hvis du fortsat ønsker et Tilknytningsforløb, betaler du for 5 eller 10 samtaler. Når du har betalt for Tilknytningsforløbet, kan du ikke senere få pengene tilbage.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Se billede af par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, roskilde

Sara Vafai-Blom

Psykoterapeut og parterapeut
Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Tlf: 30 64 16 12