Parterapi – Roskilde

Betal for 3 parsamtaler og få den 4. gratis

Ofte møder jeg par, der befinder sig i stor smerte og håbløshed. Måske har I det også sådan? Måske har I det sådan, at I gerne vil hinanden, og længes efter at have det trygt sammen, men konstant virvles ind i situationer, hvor I ender det samme ukonstruktive sted?

Hvis I er kørt fast i konflikter, og negative mønstre, er der hjælp at hente. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, Roskilde

Utroskab

Der er mange grunde til utroskab i parforhold. Det eneste, der er helt sikkert er, at det efterlader stor smerte. Hvis begge partnere er parat til at arbejde med parforholdet, er der imidlertid meget fine muligheder for at komme videre. Jeg har stor erfaring i at arbejde med par, der er ramt af utroskab. Jeg hjælper jer med at tale om det svære, og heale sårene. I kan læse mere om parterapi og utroskab, men inden I gør det, vil jeg sige, at en af de meget vigtige ting er, at de løgne, der ofte har været forbundet med utroskaben, som regel er noget af det, der er meget vanskeligt at acceptere. Vær derfor opmærksom på ikke at skabe flere løgne.

Niels og Anette Hansen

“Vi havde været gift i 10 år, da vi besluttede at prøve parterapi. Vi havde igennem alle årene haft mange skænderier og problemer. Vi følte os trygge fordi Sara udviste stor empati. Vi har fået en tillidsfuld kommunikation igen, og det har vist sig at være alfa og omega for os. Når bare vi kan tale sammen på en måde, hvor vi faktisk lytter til hinanden, så kommer vi ikke ind i de gamle mønstre.

Vi kan varmt anbefale Sara.“

Dårlig kommunikation

Når evindelige skænderier, dårlig kommunikation og manglende nærvær fylder for meget i hverdagen, bliver kærligheden ofte væk, og erstattes af håbløshed og magtesløshed. Der kan være behov for at få hjælp til at at genfinde kontakten og respekt, tryghed, og accept, som de fleste værdsætter og længes efter.

​Parterapi er f.eks. en hjælp for par, der har været sammen i mange år, og oplever, at der er mønstre, der skal brydes. Parterapi er også en hjælp for nyere parforhold, hvor usikkerhed og misforståelser er ved at slå rod.

I kan læse mere om kommunikationsproblemer i parforhold på min blok.

Parforholdet skal vedligeholdes ligesom bilen

Når der er problemer i parforholdet kan man som regel bedst få øje på de ting den anden skal gøre anderledes, men når man skal arbejde med problemer i parforholdet, skal man være parat til også at kigge på sig selv. Parterapi kan ofte føre til, at partnerne får øje på hinandens gode intentioner og bestræbelser. Ofte får partnerne også et bedre blik for, hvordan de selv kan tage ansvar for nogle ting, der kan forbedre parforholdet.

​Et parterapeutisk samtaleforløb er en rejse ind i noget nyt. Man får ikke får det gamle parforhold tilbage, men et nyt, der har flere nuancer, og ofte også er stærkere.

Et parterapeutisk forløb kan også resultere i, at I beslutter jer for at opløse parforholdet. Det er min erfaring, at parsamtalerne hjælper til, at ryde tvivl af vejen, og til at bruddet kan foregå på en mere konstruktiv måde.

Praktisk information

Pris: Parsamtaler koster 1400 kr. og varer ca. 1. og 30 min. 

Betal for 3 parsamtaler og få den 4. gratis

Akuttid: Ring, hvis I har brug for en akuttid, så finder vi ud af noget

Studierabat: ​Hvis den ene af jer er på SU eller lignende, er prisen 1000 kr. Hvis I begge er på SU eller lignende er prisen 1200 kr.

Afbud: Senest samme dag kl. 8.00.

​Jeg modtager løbende supervision.

Der er mere praktisk information at hente her.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere:

Tlf.: 30 64 16 12

Email: ​[email protected]

Sted: Trekroner, Roskilde.  I finder flere oplysninger om, hvordan I finder vej her.