Endnu flere redskaber til kommunikation. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom

God kommunikation i parforholdet

Har I svært ved at kommunikere? Her er en guide til hvordan I får det til at fungere.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Spring til indhold

Parterapi – Roskilde

– Klippekort parterapi. 3 samtaler 10% rabat (spar 450 kr)

Ofte møder jeg par, der befinder sig i stor smerte og håbløshed. Måske har I det også sådan? Måske har I det sådan, at I gerne vil hinanden, og længes efter at have det trygt sammen, men konstant virvles ind i situationer, hvor I ender det samme ukonstruktive sted?

Hvis I er kørt fast i konflikter, og negative mønstre, er der hjælp at hente. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, Roskilde

Utroskab og parterapi

Der er mange grunde til utroskab i parforhold. Det eneste, der er helt sikkert er, at det efterlader stor smerte. Hvis begge partnere er parat til at arbejde med parforholdet, er der imidlertid meget fine muligheder for at komme videre. Jeg har stor erfaring i at arbejde med par, der er ramt af utroskab. Jeg hjælper jer med at tale om det svære, og heale sårene. I kan læse mere om parterapi og utroskab, men inden I gør det, vil jeg sige, at en af de meget vigtige ting er, at de løgne, der ofte har været forbundet med utroskaben, som regel er noget af det, der er meget vanskeligt at acceptere. Vær derfor opmærksom på ikke at skabe flere løgne.

Niels og Anette Hansen

“Vi havde været gift i 10 år, da vi besluttede at prøve parterapi. Vi havde igennem alle årene haft mange skænderier og problemer. Vi følte os trygge fordi Sara udviste stor empati. Vi har fået en tillidsfuld kommunikation igen, og det har vist sig at være alfa og omega for os. Når bare vi kan tale sammen på en måde, hvor vi faktisk lytter til hinanden, så kommer vi ikke ind i de gamle mønstre.

Vi kan varmt anbefale Sara.“

Dårlig kommunikation og parterapi

Når evindelige skænderier, dårlig kommunikation og manglende nærvær fylder for meget i hverdagen, bliver kærligheden ofte væk, og erstattes af håbløshed og magtesløshed. Der kan være behov for at få hjælp til at at genfinde kontakten og respekt, tryghed, og accept, som de fleste værdsætter og længes efter.

​Parterapi er f.eks. en hjælp for par, der har været sammen i mange år, og oplever, at der er mønstre, der skal brydes. Parterapi er også en hjælp for nyere parforhold, hvor usikkerhed og misforståelser er ved at slå rod.

I kan læse mere om kommunikationsproblemer i parforhold på min blok.

Parforholdet skal vedligeholdes ligesom bilen

Når der er problemer i parforholdet kan man som regel bedst få øje på de ting den anden skal gøre anderledes, men når man skal arbejde med problemer i parforholdet, skal man være parat til også at kigge på sig selv. Parterapi kan ofte føre til, at partnerne får øje på hinandens gode intentioner og bestræbelser. Ofte får partnerne også et bedre blik for, hvordan de selv kan tage ansvar for nogle ting, der kan forbedre parforholdet.

​Et parterapeutisk samtaleforløb er en rejse ind i noget nyt. Man får ikke får det gamle parforhold tilbage, men et nyt, der har flere nuancer, og ofte også er stærkere.

Et parterapeutisk forløb kan også resultere i, at I beslutter jer for at opløse parforholdet. Det er min erfaring, at parsamtalerne hjælper til, at ryde tvivl af vejen, og til at bruddet kan foregå på en mere konstruktiv måde.

I kan også overveje at prøve det, der kaldes Parintensiv.

Praktisk information

Pris: Parterapi koster 1.500 kr. og varer 1 1/2 time

Akuttid: Ring, hvis I har brug for en akuttid, så finder vi ud af noget

Afbud: Hvis du melder afbud senere end 24 timer før vores aftale, betaler du halvdelen af samtalens pris. Hvis du melder afbud senere end kl. 7 samme dag, som vi har en aftale, betaler du fuld pris.

​Jeg modtager løbende supervision.

Der er mere praktisk information at hente her.

Sara Vafail Blom - Psykoterapeut og parterapeut. Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Sara Vafai-Blom

Psykoterapeut og parterapeut
Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Tlf: 30 64 16 12

Kasper Flindt

“Vi sender dig vores ypperste anbefaling❤️

At have samtaler med dig, er uden tvivl noget af det bedste vi har gjort for vores forhold. Du har et særligt øje for de små meget betydelige detaljer og fanger et blik, noget i kropssproget, det man siger mellem linjerne. Du hjælper med at sætte ord på og finde betydningen bag, så man finder fælles kommunikation.

Du har hjulpet vores 18års forhold godt videre mod flere gode år. Tak 🙏”

Janne og Michael

Vi var løbet sur i en hverdag med dine børn og mine børn, arbejde, fritidsinteresser og familie. Vi fik hjælp til at se på det hele sammen med en udenforstående, der så nogle ting som vi slet ikke selv havde tænkt på. Vi har ikke fortrudt at vi valgte Sara