Endnu flere redskaber til kommunikation. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom

God kommunikation i parforholdet

Har I svært ved at kommunikere? Her er en guide til hvordan I får det til at fungere.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Spring til indhold

Uddannelse og beskæftigelse

Psykoterapi

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Akademi for Psykoterapi.

Jeg er uddannet IFS terapeut på niveau 1. IFS står for Internat Family Systems.

​Jeg er uddannet i narrativ metode fra DISPUK og INPRAXIS. Jeg er uddannet Fascial Flow Guide hos Jeanne Jensen, og Quantum Energy Coach hos Melanie Salmon.

Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, åndedræt, selvudvikling, bevægelse og træning af bevidsthed siden 1993.

​Parterapi

Jeg er uddannet Emotions Fokuseret Terapeut (EFT) fra Parterapeutisk Institut. Dette er basis i mit arbejde som parterapeut.

​Hos DISPUK har jeg lært narrativ parterapi.

Ledelse

Jeg har været sektionschef for en uddannelsesafdeling i Region Hovedstaden, udviklingsleder på et dagtilbud for voksne med udviklingshæmning, og praktikansvarlig på pædagoguddannelsen i Glostrup. 

Som leder har jeg stået i spidsen for fusioner, faglige udviklingsprocesser, teamdannelsesprocesser strategiudvikling, tilpasning af organisationer mv. 

​Jeg har bl.a. taget en narrativ lederuddannelse fra DISPUK og en diplomuddannelse i ledelse. Her ud over har jeg taget en række lederuddannelser, som de organisationer, jeg har været ansat i, har tilrettelagt.

Proceskonsulent

I 2010-11 tog jeg en systemisk og narrativ proceskonsulentuddannelse hos INPRAXIS. De ting jeg lærte, har lige siden udgjort et centralt element i mit arbejde.

Dette betyder, at jeg er bevidst om den rolle som kontekst, kommunikation og værdier spiller i arbejdet med såvel individer som grupper og organisationer.

Kultursociolog

Jeg er uddannet kultursociolog fra Københavns Universitet. På baggrund af den uddannelse har jeg siden beskæftiget mig professionelt med udvikling, uddannelse og ledelse inden for det sociale, pædagogiske og sundhedsfaglige område. 

Baggrund

Jeg er født i 1965, mor til to voksne børn, og gift med deres far siden 1987.​

​Organisationstilknytning

Professionelt startede jeg mit arbejdsliv som forskningsassistent i en privat konsulentvirksomhed ”Institut for Social Udvikling”. Siden var jeg udviklingskonsulent i Københavns Amts Socialforvaltning.

I otte år arbejdede jeg som praktikansvarlig og underviser på pædagoguddannelsen i Glostrup, hvor jeg også var involveret i udviklingsarbejde og diplomuddannelse for Nationalt Videnscenter for Inklusion og Eksklusion (indenfor Professionshøjskolen UCC’s ramme). 

​Jeg har i perioder lavet konsulentarbejde ved siden af mine ansættelser.

Fra 2010 har jeg arbejdet som udviklingsleder på et dagtilbud for voksne med udviklingshæmning (Job- og Aktivitetscenter Vestegnen), og siden som sektionschef i en uddannelsesafdeling i Region Hovedstaden. 

​​Nu driver jeg min egen virksomhed, hvor jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og konsulentydelser. Du kan læse mere om mit arbejde som psykoterapeutparterapeut, supervisor og underviser

Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, Roskilde

Kontakt mig, hvis du vil høre mere:

Tlf.: 30 64 16 12

Email: ​[email protected]

Sted: Trekroner, Roskilde.  I finder flere oplysninger om, hvordan I finder vej her.

Parterapeut og psykoterapeut Sara Vafai-Blom. Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 30641612 eller mail
Sara Vafai-Blom

Kontakt mig, hvis du vil høre mere

Tlf: 30 64 16 12
E-mail: [email protected]
Læs mere: om mig her.