Endnu flere redskaber til kommunikation. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom

God kommunikation i parforholdet

Har I svært ved at kommunikere? Her er en guide til hvordan I får det til at fungere.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Spring til indhold

Hjælp efter mobning – Roskilde

Mobning er noget så ondt og skadeligt. Hvis du har oplevet at blive mobbet, er det meget sandsynligt, at erfaringen sidder i dig. Det kan føre til, at du får mange negative tanker om dig selv. Måske oplever du også andre tegn på depression og angst

De smertelige erfaringer du bærer på, hvis du har været udsat for mobning, kan være invaliderende for din følelse af værdighed, og selvfølelse. Jeg kan hjælpe dig. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, Roskilde

Når du har været udsat for mobning, vil der ofte ske det, at du kommer til at tænke, at du selv er skyldig. Det er helt skørt, men det er sådan sindet reagerer. Det er vigtigt, at du får hjælp til at få arbejdet med de ar som mobning efterlader på sjælen. De skal ikke bare gemmes væk, for så ligger de i din rygsæk, og tynger dig, og det har du slet ikke brug for. 

Mobning kan føre til skam

Mobning er en smertefuld erfaring, der desværre kan udløse både skam og angst. Det giver jo ikke mening, for det er jo ikke den, der er blevet mobbet, der skal skamme sig.

Ofte er det svært at få fortalt, at man bliver mobbet. Derfor bliver det nogle gange ikke opdaget af dem, der skal gøre noget ved det.

Det sker desværre også, at dem, der har ansvaret for at sørge for, at det stopper ser bort fra ansvaret af forskellige grunde. Det kan være skolelærere, ledere eller forældre.

Hvis du er blevet mobbet, kan du på denne måde komme til at stå tilbage og føle magtesløshed, mistillid og håbløshed. 

Smerten fra mobning 

Det er min erfaring, at smerten fra mobningen, og alle de ubærlige følelser, der følger med, skal mødes med venlighed, nærvær og forståelse. 

I terapien møder vi sammen de vanskelige tilstand. Efterhånden som de bliver inviteret frem fra de låste kister, hvor de har været gemt væk, begynder de at bløde op. Det er vigtigt, at du føler tillid, tryghed og sikkerhed. Når du gør det, kan vi sammen finde ind til din glæde, værdighed og styrke. 

Du kan læse mere om, hvordan jeg arbejder terapeutisk.

Se billede af par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, roskilde

Sara Vafai-Blom

Psykoterapeut og parterapeut
Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Tlf: 30 64 16 12