Parterapi før og efter skilsmisse – Roskilde

Betal for 3 parsamtaler og få den 4. gratis

Er du i tvivl? Eller har du allerede truffet beslutningen?

Det er en af de største beslutninger i livet, og som regel forbundet med krise uanset om man er enige, det er en selv, eller partneren der er i tvivl eller ønsker skilsmisse.

Afklarende samtaler, hvor I får hjælp til at finde ud af om det er skilsmisse eller parterapi vi skal arbejde med. Ved skilsmisse får I hjælp til at komme godt fra hinanden, og til at etablere et godt samarbejde, hvis I har børn. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, Roskilde

Alle områder af tilværelsen bliver berørt, når man er i tvivl eller står overfor skilsmisse: eventuelle børn, forholdet til familien, venner, bolig og økonomi. 

Du vil sikkert opleve, at det er svært at trække på dine erfaringer og reaktionsmønstre fra andre situationer i dit liv, og det kan være vanskeligt at rumme, og forstå både det, der sker i dig selv, og i de mennesker, der er omkring dig. 

Marie Louise Eriksen

“Har kun rosende ord tilovers for Sara. Har både været der i parterapi, hvor hun på halvanden time fandt vores destruktive cirkel og den stoppede fra den dag vi gik derfra.
Har været der alene også hvor hun fandt mine egne styrker frem på bedste vis.
Hun er så dygtig og er så god til at spotte hvad kernen i problemet er og hvordan man evt kan løse det.”

Hvis det er dig, der føler tvivl eller har besluttet dig for skilsmisse, vil du formentlig opleve ambivalente følelser som lettelse, selvbebrejdelser og sorg. Uanset om du er den, der forlader, eller den, der bliver forladt, gennemlever du en svær følelsesmæssig tid.

Hvis der er børn, er det vigtigt at have fokus på, at der stadig er et forældreskab, selv om der ikke er et ægteskab eller et parforhold.

Du er velkommen til at tage kontakt, hvis du for eksempel ønsker hjælp til:

  • Tvivl
  • Skilsmisse
  • Forældreskab
  • Chok, selvbebrejdelser, svigt og sorg

Praktisk information

Pris: Parsamtaler koster 1400 kr. og varer ca. 1. og 30 min. 

Betal for 3 parsamtaler og få den 4. gratis

Akuttid: Ring, hvis I har brug for en akuttid, så finder vi ud af noget

Studierabat: ​Hvis den ene af jer er på SU eller lignende, er prisen 1000 kr. Hvis I begge er på SU eller lignende er prisen 1200 kr.

Afbud: Senest samme dag kl. 8.00.

​Jeg modtager løbende supervision.

Der er mere praktisk information at hente her.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere:

Tlf.: 30 64 16 12

Email: ​[email protected]

Sted: Trekroner, Roskilde.  I finder flere oplysninger om, hvordan I finder vej her.