Stress coach – Roskilde

Betal for 5 samtaler og få den 6. gratis

Føler du dig overbelastet og stresset

Føler du afmagt og utilstrækkelighedsfølelse, angst for at det hele skal ende galt, fordi du ikke når, og overkommer alt det, du skal, indre uro, irritabilitet, aggressivitet? Måske sover du også dårligt om natten, og er ofte i en indre grådtilstand? Hvis du kan genkende dette, er du formentlig kommet i en situation, hvor der har været for meget pres på dig, for længe, og dit system er i gang med at sige fra. Du har stress, og dit system kæmper.​

Stress behandling ved par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, Roskilde

Du har mulighed for at standse stressudviklingen, og det kræver handling

Det er vigtigt, at du bliver aflastet både på arbejdet, og hjemme, og det vil være godt at søge professionel hjælp. Stressbehandling hos mig består både i, at du får nogle konkrete værktøjer, og i samtaler, der er med til at afdække, hvad det er for nogle situationer, mønstre og forestillinger, der har ført til, at du er blevet overbelastet. 

Johan, 34 år

“Sara hjalp mig med at få nogle prioriteter på plads, så jeg kunne begynde at passe bedre på mig selv, og blev bedre til at sige fra. Efterhånden fik jeg det bedre. Nu har jeg skiftet job, og jeg elsker mit arbejde, og er glad igen.”

Stresset af det du kan ændre, og det du ikke kan ændre

Der sker ting i menneskeliv, som vi ikke selv har mulighed for at ændre. Der er også forhold, som vi har indflydelse på. Stressbehandling handler bl.a. om at afdække, hvilke forhold du kan ændre på, og hvilke, der ligger uden for din rækkevidde. Sammen ser vi på, hvilken belastning de forskellige forhold udgør for dig, og på handlemuligheder

Angst for at give slip på det, der stresser

Når du er stresset kan det virke angstprovokerende at forestille dig at skulle give slip på nogle af de ting, som dit liv og sind er fuldt af. I Stressbehandlingen hjælper jeg dig med at holde til at kigge på disse ting uden at angsten tager over. 

Dine værdier – dit indre kompas. En vigtig del af stress behandlingen

En vigtig del af psykoterapien handler om at finde ind til dine værdier, så det bliver mere tydeligt for dig, hvad det er, der er aller vigtigst for dig. Dine værdier er dit kompas i dit liv. De fortæller dig om, hvad der er vigtigt at prioritere, og når du er stresset, kan du ikke længere skelne det vigtige fra det ikke så vigtige. Du har ikke længere adgang til dit indre kompas, og mister retning.

Venlighed og forståelse som stress-behandling

I vores samtaler får du hjælp til at se med venlige og forstående øjne på dig selv. Du vil sikkert opleve, at det er meget dejligere end at se på sig selv med hårde og fordømmende øjne, og det nedbryder stress, og forhindrer at ny stress opstår. Når du ser på dig selv med venlighed og forståelse, får du lettere adgang til dine værdier, dine følelser og dit indre liv, og på den måde kan du bedre leve et liv, hvor du fremadrettet undgår at komme ind i alvorlig og skadelig stress.

Hvis dit system er brudt sammen af stress, behøver du ro, langsomhed og hvile

Hvis dit system er brudt sammen, har du sikkert oplevet de ovenfor nævnte symptomer i længere tid, og pludselig en morgen er du måske ude af stand til at komme ud af sengen, måske sidder du i bilen en dag, og ved pludselig ikke, hvor du er, måske er du faldet besvimmet om, eller du oplever, at du pludselig ikke kan andet end at sove og græde.

Hvis dit system er brudt sammen er tid en afgørende faktor. Du kan ikke skynde dig med at komme dig. Dit nervesystem er i alarmberedskab, på overarbejde, og noget af det første du skal er at acceptere, at du skal finde ind i ro, du skal tillade dig selv at være langsom, og du behøver hvile. 

Ring hvis du vil høre mere: tlf. 30641612

Praktisk info

Pris: En session varer ca. 60 min.​ og koster 850 kr.

Betal for 5 samtaler og få den 6. gratis

Akuttid: Hvis du har brug for en akuttid, kan du tage kontakt, så finder vi ud af noget.

Studierabat: Hvis du er på SU eller lignende, er prisen 500 kr.

​Afbud: Senest samme dag kl. 8.00.

​Jeg modtager løbende supervision

Du kan finde mere praktisk information her

Kontakt mig, hvis du vil høre mere:

Tlf.: 30 64 16 12

Email: ​[email protected]

Sted: Trekroner, Roskilde.  I finder flere oplysninger om, hvordan I finder vej her.