Endnu flere redskaber til kommunikation. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom

God kommunikation i parforholdet

Har I svært ved at kommunikere? Her er en guide til hvordan I får det til at fungere.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Spring til indhold

Foredrag, undervisning og oplæg

Jeg er garvet underviser og foredragsholder, og kommer gerne og holder oplæg, foredrag eller undervisning. Formatet kan vi aftale nærmere med afsæt i jeres ønsker og behov.

De seneste år har jeg bedst været ude og tale med afsæt i bogen “Livet med og efter bipolar lidelse. Fortællinger om at komme sig.”. Det har været foredrag om recovery på forskellige måder. Der er en række oplagte tilgange. Jeg plejer at fortælle om mig selv og mine erfaringer. Dernæst f.eks. om:

  • Hvad vil det sige at være pårørende, og hvad vil det sige at være pårørende i en recoveryproces
  • Hvad er recovery krydret med pointer og historier om konkrete menneskers recoveryprocesser.
  • Hvordan er det at være i en recoveryproces? Hvilke elementer kan det indebære; hvad skal man være opmærksom på; hvad er hjælpsomt og hvad er ikke.

Jeg har holdt oplæg for brugerorganisationer, pårørendeorganisationer, uddannelsesinstitutioner, fagfolk og socialpsykiatriske organisationer med blandet deltagergruppe.

Jeg har også gæstet en læsekreds i socialpsykiatrien i Høje Taastrup, hvor de læste min bog.

Foruden min personlige historie, har jeg et fagligt engagement i stoffet. Jeg er psykoterapeut, og arbejder med recoveryprocesser. Jeg har som kultursociolog og lektor undervist i recovery på pædagoguddannelsen, været konsulent på recoveryprojekter i socialpsykiatrien og arbejdet i sundhedsvæsnet. I alle sammenhænge har jeg oplevet et påtrængende behov for, at recoveryperspektivet styrkes.

Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, Roskilde

Kontakt mig, hvis du vil høre mere:

Tlf.: 30 64 16 12

Email: ​[email protected]

Sted: Trekroner, Roskilde.  I finder flere oplysninger om, hvordan I finder vej her.