Endnu flere redskaber til kommunikation. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom

God kommunikation i parforholdet

Har I svært ved at kommunikere? Her er en guide til hvordan I får det til at fungere.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Spring til indhold

Meditativ vandring

En afstressende afslutning på ugen

En inspirerende start på weekenden.

Åben dig for naturen, mens du vandrer i stilhed.

Tre meditative fredagsvandringer i

Boserup skov fra kl. 16.30-ca. 20.30

Tilmelding er nødvendig, og kan ske ved, at du kontakter

mig på mail [email protected]

tlf. 30641612 eller

via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Det kan være svært at komme fri af de mange tanker, der huserer i vores sind, men når vi går roligt, og i stilhed, hjælper rytmen os. Naturen kan også opleves som en støtte, når vi søger at vende opmærksomheden indad og slippe fri af hverdagens tankemylder. På denne måde kan meditativ vandring være en god afslutning på ugen. Du får hjælp til at rense dit sind, give slip på nogle af de stressende tankemønstre, der har taget bolig i dig, og finde ind i større ro og balance. Meditativ vandring hjælpe dig til at åbne op for, hvad weekenden kan bringe af glæde og fred. Du får mulighed for at opleve, at du lettere går uden om konflikter med dine kære, og hverdagens genvordigheder sættes i det hele taget i perspektiv.

Meditativ vandring kan også give dig indsigter i dig selv, og måder du fungerer på, og dermed give dig mulighed for i højere grad at mærke, hvilken vej, der er din og følge dit hjerte.

Vi går ca. 10 km. og imens vi går, laver du bevidstheds- eller åndedrætsøvelser, som jeg instruerer i. Øvelserne kræver ingen særlige forudsætninger.

Vi går i stilhed. Med mellemrum stopper vi op, og jeg inviterer til, at deltagerne kan give udtryk for erfaringer med øvelserne, og evt. få feedback fra mig.

Jeg har 25 års erfaring med meditation og selvudvikling. Jeg finder selv stor støtte i at være i naturen, og vandrer f.eks. gerne i Lapland. Det er dog slet ikke nødvendigt at rejse langt væk for at opleve den hjælp naturen kan tilbyde. Der er masser af muligheder i den nære natur.

Praktisk:

Mødetid: kl. 16.20

Mødested: Roskilde havn ved Roskilde Oplevelseshavn.

Betaling til: Fælleskassen, reg.nr. 8411, konto nr. 4189919 med angivelse af dit navn eller på mobilpay på tlf. 30641612.

​Du skal medbringe fodtøj, som du kan gå 10 km. i, og overtøj, der kan skærme dig mod vejr og vind. Det er en fordel at have tøj på, der kan tages af og på i forskellige lag.

Mobilen holder fri mens vi vandrer.

Øvelserne vi laver mens vi går, kræver ingen særlige forudsætninger.

Tilmelding er nødvendig, og kan ske ved, at du kontakter mig

på mail [email protected]

tlf. 30641612 eller

via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Sara Vafail Blom - Psykoterapeut og parterapeut. Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Sara Vafai-Blom

Psykoterapeut og parterapeut
Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Tlf: 30 64 16 12