Endnu flere redskaber til kommunikation. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom

God kommunikation i parforholdet

Har I svært ved at kommunikere? Her er en guide til hvordan I får det til at fungere.

Spring til indhold

Meditation og selvudvikling

Indhold

Udviklings- og meditationsgruppen introducerer til meditation og arbejdet med at lære mere om vores indre liv, og hvordan vi kan tage vare på det, så vi understøtter os selv i en hverdag, hvor vi gerne vil både give og modtage i de relationer og sammenhænge vi er en del af.

Meditation og selvudvikling ved psykoterapeut Sara Vafai-Blom, Roskilde
MINOLTA DIGITAL CAMERA

Arbejdet i gruppen består af chakrameditation, energi- og kommunikationsøvelser. Når vejret er godt vil der også indgå meditativ vandring. Der er tid til, at give udtryk for, hvad den enkelte deltager erfa­rer, få respons og stille spørgsmål. Hver enkelt arbejder med de temaer/problemstillinger, der er i centrum for vedkommende i en dialog med mig, som de øvrige deltagere alene tager del i, ved at være nærværende og opmærksomme. Man har således mulighed for at arbejde med egne temaer i fred og ro, men også for at lære af andres processer.

Tillid og kontakt 

I gruppen søger vi at skabe en atmosfære af tillid, kontakt og nænsomhed, der understøtter den enkeltes indre udforskning. Man skal ikke præstere noget bestemt, og selv om man f.eks. føler angst eller stress, kan man deltage. Jeg hjælper den enkelte til at rumme sin tilstand og igennem meditationerne og øvelserne, kan man få hjælp til dette, og til at forstå sin situation.

​For dem, der har et psykoterapeutisk forløb sammen med mig, kan det være en støtte at deltage i gruppen. Man bliver i stand til, i højere grad, selv kan arbejde med sig selv mellem vores samtaler. 

​Alle kan være med

Den eneste forudsætning for deltagelse er, at du er villig til at kigge ind i sig selv i oprigtighed. Du kan læse om, hvordan andre har oplevet deltagelse i gruppen her.

Tilmelding på tlf. 30641612 eller mail: [email protected]

Du er velkommen til at Kontakte mig for at høre mere.

​Andre siger:

“Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i meditation hos Sara. Vi har mediteret både gående og siddende, og der har været en god afveksling i øvelserne. Man kan tydeligt mærke, at Sara har mange års personlig erfaring med meditation. Hun er derudover en dygtig formidler og i stand til at dele ud af sin viden og indsigt, så man også som nybegynder bliver mødt og støttet i sit arbejde med øvelserne.

Hver enkelt deltager får særskilt og personlig feedback, som gør at alle får noget med sig. Deltagelsen i gruppen har givet mig en mere rummelig og tålmodig indstilling i hverdagen, en større fleksibilitet rent mentalt og mere balance. Sara er tålmodig og har en stor ro og varme, hun har formået at give mig feedback som jeg virkelig kan bruge på de temaer som jeg arbejder med.”

​Psykolog Stine Reintoft

“Jeg har deltaget i Saras meditationsworkshops i efteråret 2016 og glæder mig til også at være med i foråret 2017. Sara har en formidabel evne til at skabe en rolig, meditativ stemning omkring sig og som deltager oplever man at blive rigtig godt vejledt i de enkelte meditationsøvelser. Efter 5 timers workshop går man hjem med en følelse af ro i sindet og med nogle gode værktøjer til at komme i gang med selvpraksis.

Kan varmt anbefales.

Hilsen Lisbeth

Indhold

Udviklings- og meditationsgruppen mødes en søndag om

måneden fra kl. 10 – ca. 15. Du finder datoerne og mere info her.

Tilmelding og spørgsmål på tlf. 30641612 eller

mail: [email protected]

En vej til glæde, retning og mening

Arbejdet med udvikling igennem meditation kan åbne til en spirituel dimension. Kontakten til det spirituelle, betyder, at du bedre kan være i en indre glæde og mening, uanset om der er bølgegang i dit ydre liv. 

​Fra problemer til udvikling

Lysten til at deltage i en udviklings- og meditations-gruppe, kan være en respons på en følelse af savn eller længsel efter noget andet og mere end det, der umiddel-bart fylder i din hverdag. Deltagelsen kan også have sit ud­spring i vanskeligheder du oplever, på det indre eller ydre plan. Det kan f.eks. være i forbindelse med stress, problemer i parforhold, håbløshed, angst, arbejdsløshed eller dødsfald.

Praktisk information

​​Datoer for efteråret 2020: 9. august; 20. september; 4. oktober; 15. november og 13. december

Tid: kl. 10- ca. 15. Du er velkommen fra kl. 9.45.

​Pris 2000 kr. for alle 5 gange. Ved tilmelding inden den 1.6. 1300 kr. Du er tilmeldt, når vi har talt sammen, og jeg har modtaget betaling.

Betaling: Kontant, mobilpay på 306649, eller bank­overførsel til:  

Fælleskassen, reg.nr. 8411, konto nr. 4189919 med angivelse af dit navn. 

​Hvis det efter første gang viser sig, at deltagelse ikke er noget for dig, får du betaling for de resterende gange refunderet. ​

​​Tilmelding: Du er tilmeldt, når vi har talt sammen, og jeg har modtaget din betaling. Kontakt mig på tlf. 30 64 16 12 eller mail [email protected]

Sted: Vi mødes hos mig: Isafjordvej 16, Trekroner, Roskilde – Find vej

​​Gruppen er på 4-8 deltagere

Medbring: frokost, no­tesbog, skriveredskab, tæppe samt evt. indesko og overtøj til at kunne gå en tur i løbet af dagen.

Jeg tilbyder the og lidt sødt efter frokost

Se billede af par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, roskilde

Sara Vafai-Blom

Psykoterapeut og parterapeut
Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Tlf: 30 64 16 12

Sara Vafail Blom - Psykoterapeut og parterapeut. Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Sara Vafai-Blom

Psykoterapeut og parterapeut
Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Tlf: 30 64 16 12

​Louise Ascanius

“Meditationsgruppen har givet mig en større selvindsigt og ro i en tryg ramme hos en meget dygtig underviser – og det at bevæge sig ind i meditation med andre åbne og interesserede mennesker var en gave i sig selv.