Endnu flere redskaber til kommunikation. Par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom

God kommunikation i parforholdet

Har I svært ved at kommunikere? Her er en guide til hvordan I får det til at fungere.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Spring til indhold

Mine indre forældre – en kunstterapeutisk workshop

“Mine indre forældre” er en kunstterapeutisk workshop. Vi skal arbejde med kollage, og du får mulighed for at frigøre dig fra dine indre forældre og gamle mønstre gennem en kreativ proces. I arbejdet med kollagerne får du et nyt blik på dine forældre, dig selv, og den historie, der er blevet fortalt. Du kan finde dig selv og og se din historie på ny. Vi skal klippe og klistre, og det kræver ingen særlige forudsætninger – alle kan deltage.

Mine indre forældre - En kreativ workshop

Hvis du har mod og lyst til at arbejde med dig selv gennem en skabende proces – Hvis du vil du give dig selv et pusterum i kærlig fordybelse i en lille gruppe – Så er denne workshop måske noget for dig.

En frigørelsesproces

Løbet af vores opvækst sker der som regel det, at vores fysiske og virkelige forældre, får en kopiudgave i vores indre. Din indre kopi-udgave af dine forældre er formet af de forestillinger du har fået om dem. Der kan både være tale om forestillinger du har om deres liv, om deres relation til hinanden, og om deres relation til dig. Dine indre forældre har måske fået en rolle som nogen, der skal holde øje med dig, eller du går måske – mere eller mindre ubevidst – og passer på din indre mor eller din indre far. Måske står dine indre forældre på denne måde i vejen for, at du kan komme til at leve dit liv sådan som du selv ønsker det. Dine indre forældre er jo ikke dig og alligevel har de måske en slags magt, som kan bringe smerte og komplicere dit liv.

Igennem kunstterapi workshoppen får du hjælp til at se med kærlige øjne på dig selv og indsigt i dine indre forældre. Du kan du få nogle af de indre logikker – som hidtil har føltes så selvfølgelige, at du slet ikke kunne få øje på dem – ud i strakt arm. På denne måde, kan du få øje på mønstre, strukturer og forestillinger som hidtil har levet uforstyrret og ubearbejdet i dig, og du kan få en ny og frisk mulighed for at mærke efter – hvor står du egentlig selv i dag? Hvad har du egentlig selv en følelse for, når du nu bliver i stand til at frigøre dig fra dine indre forældre. Her opstår der en ny frihed og med den glæde og mening.

Hvordan foregår workshoppen?

Når vi mødes til workshoppen, medbringer du fotos af dig selv og dine forældre. Billeder fra din barndom. Når du skal til at klippe og klistre, sørger jeg for kopier af dine fotografier, som du kan bruge i kollagerne. Der vil også være en mængde andre materialer, du kan anvende i dine kollager. Det er selvfølgelig dig, der vælger, hvad der skal være på din kollager.

Workshoppen vil være delt op i temaer, og ved indgangen til hvert tema, laver jeg en introduktion – en fortælling til inspiration for den kreative proces. For hvert tema kan du lave en eller flere kollager, som det nu passer for dig. Hver dag vil der være meditation og musik med henblik på fordybelse og indre nærvær – du behøver ikke at have erfaring med meditation for at være med – blot lyst og nysgerrighed.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om workshoppen er noget for dig, er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 51810279.

Om mig

Jeg hedder Per Vafai-Blom, og er uddannet billedkunstlærer og Rosenterapeut.

Rosenterapi er en blid kropsterapi, der bla. arbejder med dybe fortrængte oplevelser i kroppen.

Siden 1994 har jeg arbejdet med meditation, terapeutisk kommunikation, drømme og selvudvikling.

Som lærer arbejder jeg med udsatte og sårbare unge og deres familier. I dag som leder for et specialpædagogisk behandlingsskoletilbud for unge.

I workshoppen samarbejder jeg med min kone psykoterapeut Sara Vafai-Blom.

Praktisk

Hvem kan deltage i workshoppen?

Alle kan deltage, og det kræver ingen særlige forudsætninger. Der vil max være 6 deltagere

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal medbringe fotos af dig og dine forældre fra din barndom. Du skal også medbringe frokost. Jeg tilbyder tee og lidt sødt.

Hvornår foregår workshoppen?

Den 19. til 21. januar 2024

Fredag fra kl. 17:00 til 20:00
Lørdag fra kl. 10:00 til 17:00
Søndag fra kl. 10:00 til 15:00

Hvor foregår workshoppen?

Isafjordvej 16, Roskilde

Hvad er prisen?

1.900 kr inklusiv materialer

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeld dig på sms eller e-mail. Skriv dit navn, telefonnummer og “kunstterapi”, og betal 1.900 kr.

Mobil: 51810279

E-mail: [email protected]

Du kan betale via mobilpay på nr: 306649 eller via bankoverførsel til reg.nr. 8411 konto 4189919.
Når du indbetaler, skal du skrive dit navn, og ”Kunstterapi”. Modtageren er Sara Vafai-Blom.
Du er tilmeldt, når du har sendt mig en tilmelding, og betalt.

Se billede af par- og psykoterapeut Sara Vafai-Blom, roskilde

Sara Vafai-Blom

Psykoterapeut og parterapeut
Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Tlf: 30 64 16 12

Per Vafai-Blom

Rosenterapeut og billedkunstlærer
Jeg har beskæftiget mig med billedkunst, terapi, meditation og selvudvikling siden 1993.

Tlf: 51 81 02 79

Sara Vafail Blom - Psykoterapeut og parterapeut. Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Sara Vafai-Blom

Psykoterapeut og parterapeut
Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi, parterapi og selvudvikling siden 1993.

Tlf: 30 64 16 12