Spring til indhold

Seneste indlæg om stress

 • Stress guide fra A-Z
  I denne guide får du viden om: Hvad stress er rent fysisk Samspillet mellem din krop, din hjerne og din psyke i relation til stress Hvordan du skal forstå din krops stresssymptomer  8 konkrete redskaber til at komme ud af stresstilstanden Forslag til hvordan du lærer at forstå, hvorfor du blev stresset Forslag til hvordan du lærer at undgå at blive stresset igen God fornøjelse!
 • Fem gode råd til pårørende
  Når der ikke lige er tale om helt akutte situationer, der handler om liv og død, er pårørende den vigtigste ressource for mennesker, der har brug for hjælp, behandling og/eller pleje. At være pårørende kan imidlertid også være meget slidsomt og udmagrende.
 • Er det egentlig stress – eller et arbejdsmiljøproblem?
  Har du klaret et stort pres på dit arbejde i lang tid, som har ført til at du til sidst er blevet sygemeldt, kan du ofte føle sig svigtet og ladt alene med arbejdspladsens problemer, som pludselig er blevet dine. Læs om andres oplevelser, og hvordan du kan komme videre.
 • 7 tegn på, at du har stress
  Stress findes i forskellige grader. Der sker ikke noget ved, at du en gang imellem føler dig presset eller travl, men der er tilstande du skal holde øje med.
 • Introduktion til metacognitiv terapi
  Dér, hvor mennesker slås med tankemønstre, der f.eks. omhandler noget, der måske kan ske ude i fremtiden, noget, der ér sket, og som ikke står til at ændre, forestillinger om, hvad andre tænker og lignende – kan metakognitiv terapi være en hjælp til at få givet slip, og få noget fred.